U bent hier: Home  »  Video  »  Video

Video

Een videoproductie is een ideale manier om uw boodschap krachtig, doeltreffend en aantrekkelijk over te brengen. De online bezoeker wordt overweldigd met informatie. Vanwege de korte aandachtspanne van de mens, zal hij een keuze maken wat er gelezen of bekeken worden. Een mens is visueel ingesteld, dus beeld zal altijd de meeste aandacht trekken.

Wij maken videoproducties met inhoud, op eigentijdse wijze, zodat de toeschouwer geboeid blijft en ‘in het verhaal getrokken wordt’.  De bezoeker raakt meer betrokken en zal tot actie overgaan om de organisatie die gebruik maakt van videomarketing te benaderen. Organisaties komen positief en betrouwbaar over door videomarketing.

Wij hebben samengewerkt met

BoschmanCity BeachCuraTecECC LeidenHet VeranderhuisHoliday InnLipro PlasticsMSDSint MaartenskliniekSlipSafeTKT Pro

Heeft u interesse in een bedrijfsvideo en/of een homepagevideo en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten