U bent hier: Home  »  360 Tours

360° Tours

Wat zijn 360° foto's?

Een 360° foto is een panoramafoto waarbij de gehele omgeving te zien is. Dit is mogelijk omdat er volledig rondom gefotografeerd is. Er zijn twee varianten: een gewone 360° panorama en een volledige 360° panorama. Bij de gewone variant kunt u alleen naar rechts en naar links kijken. Bij een volledige 360° panorama is het ook mogelijk om omhoog en omlaag te kijken. 

Wat bieden wij?

Google Street View for Business

Google biedt de mogelijkheid online bezoekers in uw bedrijf te laten rondkijken doormiddel van een Google Street View for Business. In deze virtuele tour wandelen uw klanten 24uur per dag bij uw bedrijf online naar binnen, ze bekijken het interieur met het gevoel 'er echt te zijn'.

Voordelen:

1) Geeft uw positie in Google Search een boost;
2) U valt op binnen de resultaten van Google met 360° beelden;
3) Ook direct binnen de resultaten van Google Maps te bekijken.

Meer mogelijkheden:

- Door middel van een app kunt u eenvoudig deze 360° view op uw Facebookpagina plaatsen;
- Een aanvullende menutool zorgt voor een perfecte navigatie op uw website. De bezoeker blijft langer op uw website en raakt meer betrokken.

360° Tour op Maat

In plaats van de 360° views voor Google is het ook mogelijk een 360° tour op maat te maken. De Business 360 Tour zorgt voor een snelle en gebruiksvriendelijke informatieoverdracht. De Business 360 Tour verschijnt als een secundaire websitepagina parallel aan uw bestaande website waardoor er weinig aanpassingen nodig zijn. Met de Business 360 Tour heeft u alle creatieve mogelijkheden binnen handbereik. Integratie van afbeeldingen, plattegronden, PDF's, informatieve tekstblokken, complete tekstpagina's, url's, video's, Javascript en meer. Kan ook rechtstreeks op uw website worden geplaatst.

Wij hebben samengewerkt met

AfasBeerze BultenBrunelDe colonieLindenbergDendron CollegeGevier DalesHotel ZuiderduinIncentroJuizzKondor WesselsKPNMilinMosaMSDMusis SacrumReggefiberStadspodia LeidenStudentenwerkStage EntertainmentWageningen Universiteit

Heeft u interesse in een Google Street View of een 360° Tour op Maat en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2019   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten