U bent hier: Home  »  LP conversie online video

Hoe kan online video uw conversie verhogen?

Als u verstand hebt van marketing en sales weet u hoe belangrijk de persoonlijke factor is voor online conversie. Mensen moeten uw organisatie kennen, mogen en vertrouwen (know, like & trust). Het zijn deze basisvereisten die overeind blijven bij het gebruik van digitale communicatiekanalen. Online video is hét perfecte middel om vertrouwen te wekken en uw online conversie te verhogen!

Conversie verhogen met online video
Met online video krijgt u een bijzonder sterk medium ter beschikking om vertrouwen te wekken bij uw klanten en prospects. U kunt online video inzetten als middel om via sociale media zoveel mogelijk zichtbaar en online aanwezig te worden. Dit verhoogt het vertrouwen bij uw doelgroep én zorgt voor een hogere plaats in de lijst van zoekmachineresultaten.

Review restaurant Annie’s:

‘We krijgen veel enthousiaste reacties op onze online video. Er worden nu meer reserveringen dan ooit geplaatst op onze website!’ > video

Meer klanten aantrekken met online video? Al vanaf € 499,- verhoogt u uw online conversie met een krachtige video van 1 minuut!’

Online video schept vertrouwen bij uw doelgroep
Het verkoop- en aankoopproces blijft hoe dan ook grotendeels een kwestie van emoties, van persoonlijk contact en vertrouwen. Online video is meer dan elk ander medium in staat vertrouwen te ontwikkelen bij een bestaand of nieuw publiek.

De beste manier om te bewijzen dat online video bijzonder sterk scoort bij marketeers is door hen te bevragen over hun ervaringen. Dit lichten we graag toe met cijfers aangereikt door de meest gereputeerde videomarketing blog ter wereld. Reel SEO ‘www.reelseo.com’.

  • 82% van de marketeers bevestigen dat online video een positieve impact heeft gehad op hun bedrijf
  • 93% van de bevraagde marketeers gebruikt online video in hun campagnes
  • 60% gebruikt online video voor e-mail marketing
  • 84% gebruikt online video voor website marketing
  • 70% optimaliseert online video voor de zoekrobots
  • 70% zal meer budget spenderen aan online video

Bron: 2013 Online Video Marketing Survey&Business Video Trends Report
http://goo.gl/ugPSA1
©ReelSEO.com, All Rights Reserved

                                                                             

√ Creativiteit, kennis en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening.

√ Wij inspireren, denken mee en komen met oplossingen voor uw online en offline media.

√ Veel mogelijkheden voor een betaalbare video- en fotoproductie.

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten