U bent hier: Home  »  LP e learning arnhem

Laat uw eigen online cursus maken met een reeks e-learning video’s!

Wat is een e-learning video?

Een e-learning video is een efficiënte en effectieve manier om anderen te vertellen of laten zien hoe je iets moet doen. E-learning is enorm populair, omdat het een persoonlijke, efficiënte en betaalbare manier van leren mogelijk maakt, die ook voor marketingdoeleinden zeer geschikt is. 

Waarvoor kunt u e-learning video’s gebruiken?

 • Video tijdens klassikale lessen
 • Een volledig online cursus (besloten of openbaar)
 • In uw winkel of bedrijf op een scherm

Uw e-learning video kunt u verspreiden in een besloten omgeving of op uw website. Als u prospects wilt aantrekken is verspreiding via YouTube en social media als Facebook en LinkedIn zeer eenvoudig en effectief.

Wilt u uw e-learning video als marketingtool inzetten?
Optimaliseer uw e-learning video altijd als u die plaatst op YouTube en voeg relevante titels, tags en trefwoorden toe om de kans te vergroten dat uw video via YouTube wordt gevonden door degenen die op zoek zijn naar die specifieke info. Door uw video’s op de juiste manier te omschrijven komen mensen u gemakkelijk op het spoor. Uw video doet de rest!

Wilt u gratis advies van dé e-learning videospecialist van regio Arnhem?

E-learning video’s voor een online cursus
Leren met een reeks e-learning video’s combineert de voordelen van het luisteren naar een deskundige docent in een klas met het lezen van een tekst. 

 • Uw cursist kan op elke locatie uw persoonlijke en heldere cursus te volgen. 
 • Uw cursist leert op een tijdstip dat hem of haar goed uitkomt.
 • Uw cursist kan de video nogmaals bekijken.

Het volgen van een online cursus is zeer effectief en prettig. Cursisten kunnen luisteren én kijken. Door de visuele content onthouden mensen nieuwe informatie sneller, gemakkelijker en langer. 

Ook voor u zijn de voordelen groot: u hoeft slechts één keer een video te laten maken, die vervolgens ongelimiteerd vaak online bekeken kan worden. Uw boodschap komt persoonlijk over bij de kijker, maar u bereikt wél meteen een grote doelgroep.

Hoe maken wij e-learning video’s?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. We komen graag langs bij uw bedrijf in Arnhem of omgeving. Dan bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen en gaan we in op de volgende vragen:

 • Wat stelt u zich voor bij uw e-learning video?
 • Welk doel heeft u?
 • Wie is uw doelgroep?
 • Welke stijl past bij uw doelgroep?
 • Welke onderwerpen wilt u aandacht geven?
 • Gaat het om een eenmalige video of een complete cursus?

Wilt u een e-learning video laten maken voor uw bedrijf in de omgeving van Arnhem? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Active Vision is specialist in de productie van goede e-learningvideo’s. We adviseren u gratis en vrijblijvend over hoe u een goede e-learningvideo kunt maken. 

Neem dus meteen contact op!

√ Creativiteit, kennis en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening.

√ Wij inspireren, denken mee en komen met oplossingen voor uw online en offline media.

√ Veel mogelijkheden voor een betaalbare video- en fotoproductie.

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten