Google 360°

Vanaf de start in 2011 maken we als Active Vision Google 360° foto’s. Dat zijn er ondertussen meer dan 27.000 en 144.000.000 weergaven. Voor grotere bedrijven als KPN, AFAS, Gelredome, en Ahoy, maar ook voor Jan Patat, Crematoria en alles daar tussenin. Voor elke locatie zorgen we voor het gewenste resultaat.

Video

We voeren de opdrachten zelf uit. Onze communicatielijnen zijn hierdoor erg kort en efficiënt. We helpen je bij alle facetten vanaf het begin tot het eind zodat onze projecten ‘lekker lopen’. Bekijk onze video portfolio en bedenk hierbij dat we vrijwel alle stijlen kunnen maken. Vrijblijvend een keer overleggen kan altijd natuurlijk.

Fotografie

Omdat een locatie vaak is ‘strak getrokken’ bij 360 opnames kan het handig zijn om meteen een aantal overzichtsfoto’s te maken. Uiteraard kunnen we ook voor andere doeleinden foto’s maken. Bekijk onze foto portfolio voor inspiratie of ideeën en neem daarna eventueel contact met ons op voor overleg en advies.

Globale werkwijze video

We nemen je veel werk uit handen zodat je zelf weinig hoeft te doen. Eerst bespreken we ‘over all’ de inhoud, we maken een concept tekst, shotlist, plannen de opnamedatum. En… Actie! de opnames worden gemaakt, daarna gaan we editten en leveren een eerste montage aan, feedback verwerken we in de definitieve versie.
Allround Operator
Ik werk als ‘allround operator’ en voer alle techniek zelf uit, van opname tot eindmontage. Ik ben een echte Sony man en gebruik moderne lichtgewicht camera’s en lenzen.
Willem Maatman, Active Vision
Coordinator
‘We denken mee en helpen je met alles op weg. Ik zorg voor de coördinatie, zodat we direct aan de slag kunnen en alles lekker loopt!’
Ellen Teunissen, Active Vision

Al meer dan 100+ bedrijven gingen u voor

Contactgegevens

Active Vision is een handelsnaam van Crossmark
KvK: 67285015 - BTW: NL856912633B01 - IBAN: NL47INGB0006468783
Email: info@active-vision.nl

Telefoonnummer: 06-83947404
Copyright Active Vision - Crossmark Video - 2023  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design