U bent hier: Home  »  LP instructievideo arnhem

Instructievideo

Wilt u uw klanten op elk gewenst moment specifieke uitleg kunnen geven over uw producten en/of diensten? Laat dan een reeks instructievideo’s maken. Met een instructievideo helpt u uw klanten verder door bijvoorbeeld de installatie van een product helder in beeld te brengen, door handige tips te geven bij het gebruik ervan of door te laten zien hoe zij zelf problemen kunnen oplossen. Op een visuele manier zodat iedereen het begrijpt!

Met een online instructievideo bent u een ongelimiteerd aantal mensen van dienst op het moment dat uw klanten er behoefte aan hebben. Active Vision, gevestigd vlakbij Arnhem, maakt kristalheldere instructievideo’s die u veel werk uit handen kunnen nemen.

Laat nu een duidelijke instructievideo maken voor uw bedrijf in Arnhem!
Active Vision is specialist in het creëren van professionele en innoverende video- en fotocontent. Wij adviseren u over de inzet van visuele communicatiemiddelen en produceren krachtige instructievideo’s die speciaal gericht zijn op de korte aandachtsspanne van uw online bezoekers.

Wilt u een instructievideo laten maken door een videoproductiebedrijf vlakbij Arnhem?

Al vanaf € 499,- krijgt u al een aantrekkelijke instructievideo van 1 minuut!

Gebruik van mooie beelden maakt online instructievideo’s krachtig
Een instructievideo kan beeld en (gesproken) tekst bevatten, maar dat hoeft niet altijd. Ons advies is: hoe minder woorden, hoe beter. Als het beeld veelzeggend genoeg is, wordt tekst overbodig. Een instructievideo kan zelfs uitsluitend uit beeld bestaan! Kijk ter inspiratie maar eens naar de instructievideo van Sint Maartenskliniek, waarin met vrijwel alleen beeld wordt uitgelegd wat de functie gastheer/gastvrouw exact inhoudt. 
 

Review H. Van Baal, Sint Maartenskliniek: ‘We hebben veel serieuze reacties gekregen op de video voor deze vrijwilligersbaan waarvoor wij openstaande vacatures hadden. Daarnaast maakt de instructievideo voor iedereen begrijpelijk hoe een werkdag als gastheer of gastvrouw eruit ziet. Wij zijn zeer enthousiast over de manier waarop Active Vision dit in beeld heeft gebracht.                                                                     

√ Creativiteit, kennis en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening.

√  Wij inspireren, denken mee en komen met oplossingen voor uw online en offline media.

√  Veel mogelijkheden voor een betaalbare video- en fotoproductie.

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten