U bent hier: Home  »  LP interne video

Hoe kan interne video versterkend werken voor uw organisatie?

Video is bijzonder geschikt om de waarden en de missie van een bedrijf of organisatie te visualiseren. Een interne video is een zeer efficiënt en effectief communicatiemiddel dat duidelijk in beeld brengt waar u voor staat, wat u doet, voor wie u dat doet en wat uw gemeenschappelijk doel is.

Een korte en krachtige interne video kan andere communicatiemiddelen overbodig maken. Met een interne video brengt u sneller en effectiever uw boodschap over dan met meetings, e-mails en documenten. Met een treffende combinatie van beeld, muziek en tekst speelt u handig in op de grote hoeveelheid aan informatie waar mensen mee worden overspoelt en het gebrek aan tijd dat vrijwel iedereen ervaart.

5 slimme toepassingen voor interne video:

  1. Inwerkprogramma
  2. Teambuilding
  3. Onderwijs
  4. Seminar
  5. Training

Wilt u uw interne communicatie efficiënt en effectief aanpakken?
Zet dan nu een interne video in!

De interne impact van een video
Het gebeurt vaak genoeg dat onze opdrachtgevers (marketeers of communicatieprofessionals) complimenten krijgen van hun medewerkers wanneer zij intern een gloednieuwe video presenteren. Werknemers zijn trots wanneer het bedrijf een leuke en informatieve interne video heeft. Een identiteitsversterkende interne video verhoogt de feelgood factor binnen een organisatie.  

Wist u dat zelfs een bedrijfsvideo gericht op klanten of prospects waarbij u uw diensten of producten aanprijst ook intern bijzonder krachtig is? Een bedrijfsvideo versterkt het imago en maakt het uw medewerkers zeer eenvoudig om aan hun eigen persoonlijk netwerk te tonen wat ze doen en waar ze werken.

Review H. Van Baal, Sint Maartenskliniek:

‘De impact van onze interne video heeft onze verwachtingen zelfs overtroffen! De video gaf een fantastische impuls aan het saamhorigheidsgevoel en medewerkers zijn trots op onze organisatie en waar wij voor staan.’ ' En niet te vergeten; we hebben erg gelachen die avond!.' 

Video Sint Maartenskliniek

Drie grote voordelen van interne video:

  1. Interne video kan in slechts enkele beelden uitbeelden wat anders vrij uitgebreid moet worden uitgeschreven.
  2. Mensen reageren positief op een interne video aangezien video persoonlijker is dan menig ander communicatiemiddel.
  3. Je kan emotioneel communiceren wat de betrokkenheid vergroot.                                                                          

√ Creativiteit, kennis en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening.

√ Wij inspireren, denken mee en komen met oplossingen voor uw online en offline media.

√ Veel mogelijkheden voor een betaalbare video- en fotoproductie.

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten