U bent hier: Home  »  LP kan ik tientallen videos ma

Hoeveel video’s moet ik maken voor een videocampagne?

Een online-videocampagne is een reeks online video’s die u inzet met een bepaald marketingdoel en met een goed doordachte planning. Wij helpen u met de uitvoering van uw strategische plan waarvoor u online video kunt gebruiken om uw marketingdoel kunt bereiken. Uitgaande van uw strategie werken we samen aan een zorgvuldig geproduceerde online-videocampagne die uw potentiële klanten overtuigt en tot actie aanzet.

Gemakkelijk opvallen met online-videocampagne
De vraag hoeveel video’s er nodig zijn is nu nog niet zo belangrijk: het gaat nu vooral om de kwaliteit, aantrekkelijkheid en content. Op dit moment is
videomarketing nog relatief nieuw in Europa, zeer veel bedrijven zetten nu pas hun eerste stappen in videoland, videomarketing is vaak al een stap verder aangezien het een breder concept is vergeleken met de eenvoudige productie van een bedrijfsfilm. U valt dus al snel op!

Kunt u wel een sparringpartner gebruik bij uw online-videocampagne?

 

Kunt u echt tientallen online video’s maken in uw videocampagne?
Het antwoord is simpel: ja! En wacht er niet mee. Het is heel goed mogelijk dat uw concurrenten nog niet bezig zijn met video. Dus is de kans groter dat als u nu met een goede videomarketingstrategie van start gaat, u veel meer kans zult hebben op succes dan wanneer de markt verzadigd is.

Binnenkort heeft elk bedrijf een online-videocampagne
Het is nog niet zo lang geleden dat de meerderheid van de firma’s en ondernemers nog geen website hadden. Binnen afzienbare tijd zal hetzelfde gelden voor video. Naast een website zullen de meeste ondernemingen minstens een paar video’s hebben. Van belang is om op de meest geschikte manier te communiceren met uw doelgroep via ieder respectievelijk medium. De website zal steeds de thuisbasis zijn, maar daarnaast gebruikt u nog verschillende andere communicatiekanalen.

Vindbaarheid van uw online video’s
Een videocampagne behelst meer dan enkel de productie van de online video’s, het omvat ook een groter strategisch plan en een aantal noodzakelijke stappen die moeten genomen worden om succesvol te worden. Wat in alle omstandigheden van groot belang is voor uw online video’s is de SEO-omschrijving. Met andere woorden, voeg de juiste titel, de juiste beschrijving en tagging toe zodat uw online video’s goed geïndexeerd zullen worden door Google.

Met hoeveel online video’s scoort uw videocampagne hoog?
Om op bovenstaande titel terug te komen betreffende het aantal video’s, daar staat effectief geen beperking op. U kunt een eindeloze reeks online video’s aanmaken, zolang u er maar voor zorgt dat ze relevant zijn voor uw doelpubliek. Hoe meer online video’s u produceert en hoe beter u ze omschrijft (linken aan uw bedrijfsnaam, product of dienst) hoe hoger u scoort in zoekmachineresultaten en hoe eenvoudiger u te vinden zult zijn. 

Bereik uw marketingdoel van uw videocampagne
Vergeet bij het vergroten van uw vindbaarheid niet uw doel: conversie! Elke online video moet een antwoord op de vraag van uw prospect geven. Of een oplossing van zijn of haar probleem. Daarnaast moet elke online video helder aangeven wat de kijker moet doen. Dat doet u met een duidelijke call to action. Dit hoeft u niet allemaal zelf te bedenken. Wij geven u graag advies bij het maken van de juiste keuzes en het schrijven van de meest effectieve content. 

Wilt u hoog scoren met uw online-videocampagne?

√ Creativiteit, kennis en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening.

√ Wij inspireren, denken mee en komen met oplossingen voor uw online en offline media.

√ Veel mogelijkheden voor een betaalbare video- en fotoproductie.

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten