U bent hier: Home  »  Over Active Vision

Over Active Vision

De productie vereist vernieuwing, creativiteit en originaliteit, daarom werken wij met gespecialiseerde, enthousiaste mensen:

Willem
Hij bedenkt formats en zet ze uiteen in woord en beeld. Hij staat achter de camera en door zijn ervaringen in het bedrijfsleven levert hij de unieke en kritische noot.
Marije
Met haar communicatie en marketing achtergrond, zorgt zij voor pakkende, originele teksten en uitingen in onze video’s en websites.
Frank
Hij is verantwoordelijk voor de vormgeving en programmering van de websites. Hij ontwerpt logo’s, visitekaartjes, briefpapier en flyers.
Bob
Hij is onze specialist in 3D ontwerp, video/animaties en fotobewerking.
Ellen
Zij verzorgt de planning en de administratie en nog veel meer.

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2019   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten