U bent hier: Home  »  Promo video

Promo video

Wat is het?

Een promo video is een één minuut durende video waarin een bepaald product, onderdeel of service van uw bedrijf wordt uitgelicht. Enkele voorbeelden zijn:

  • Meubelzaak: bezorgservice, interieurstijlen en materiaalkeuzes.

  • Kledingzaak: exclusieve merken, plussize afdeling;

  • Horeca: menukaart, afhuren voor feesten/vergaderingen, speciale wijn- en/of biersoorten.

Waarom een promo video?

Het maken van een video voor uw website of social media platforms klinkt als een tijdrovende klus. Maar een goede video kent vele voordelen en kan een krachtig hulpmiddel zijn om meer activiteiten op uw website te genereren! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat video’s voor meer betrokkenheid zorgen. Bewegende beelden zorgen ervoor dat (potentiële) klanten zich sneller verbonden voelen met uw bedrijf en dat de aandacht wordt vastgehouden. Een hogere betrokkenheid is niet het enige voordeel van video. Ook verhoogt video het vertrouwen. Men koopt alleen iets via internet wanneer de organisatie te vertrouwen is. En hoe wordt het vertrouwen gestimuleerd? Precies, met behulp van video’s. Bij het zien van een bedrijf of persoon krijgt men de indruk dat de organisatie te vertrouwen is. Enkele weetjes en onderzoeken over video’s:

  • Na het bekijken van een video, zoekt 26% van de internetgebruikers meer informatie op over het product.

  • Visuele informatie wordt gemiddeld zes keer makkelijker onthouden dan een platte tekst.

  • 75% bezoekt de website na het zien van een video.

  • Wanneer potentiële klanten een website bezoeken, kijken zij 80% van de keer de getoonde video. Slechts 20% leest de websitetekst.

  • Bezoekers van webshops kopen gemiddeld 1,9 keer vaker een product wanneer zij vooraf een relevante video hebben gezien.


Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2019   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten