U bent hier: Home  »  Referenties

Referenties van onze klanten

Een overzicht van referenties van active vision.

H. van Baal, St.Maartenskliniek

De samenwerking met Active Vision vinden wij erg prettig. Vanaf het begin wordt er pro-actief meegedacht over alle aspecten van de video; concept,doelgroep, boodschap en ook de praktische zaken. Juist door deze duidelijke communicatie en flexibiliteit hebben de geleverde video's geheel aan onze verwachtingen voldaan, en zelfs overtroffen! Meer projecten vanuit de Maartenskliniek met Active Vision zijn zeker een optie.

Marketing, Holiday Inn Leiden

Zeer professionele foto's van uitstekende kwaliteit. Active Vision is voor ons de juiste partner voor de fotografie van onze locatie en bedrijfsevenementen. Zij hebben op professionele wijze voor Holiday Inn Leiden / Event Center Leiden de bedrijfsfoto's verzorgd alsmede een Google tour en video. De foto's zijn van een uitstekende kwaliteit en de samenwerking is zeer prettig en flexibel.

Marijn Span, Van der Valk Hotel Arnhem

Prettige samenwerking. Active Vision heeft zowel onze vergaderfaciliteiten als onze kamers, restaurant, terras, wellness en fitness gefotografeerd als virtuele tour. De samenwerking verliep vlot en professioneel, dit bedrijf is zeker aan te raden!

Kees de Jong, Ahoy Rotterdam

Prettig samenwerking en uitstekend resultaat Active Vision heeft voor Ahoy een Google 360 Business Tour gemaakt. Ze waren heel flexibel omdat we een paar keer de datum moesten verzetten vanwege ingelaste events. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. De kwaliteit van de foto's is uitzonderlijk goed.

Kelly Peperkamp, Aristo Eindhoven, Amsterdam, Utrecht

Uitstekende leverancier voor het ontwikkelen van 360 tours. Active Vision heeft onze professionele vergaderlocaties mooi in beeld gebracht aan de hand van 360 graden tours. Het resultaat is perfect en de samenwerking verliep snel en flexibel.

Edwin Spruijt, Debuut BV Utrecht

Daadkracht. Active Vision heeft ons geholpen om alle Google+ vermeldingen van onze bedrijven te claimen, compleet te maken en aan te vullen met een Google Tour. We zijn erg tevreden met het resultaat en de daadkracht van Active Vision.

Jeroen Dangremond, Reggefiber Rijssen

Active Vision in voor ons de juiste partner voor het maken van Google tours voor onze glasvezelinformatiepunten. De Google tours zijn van hoogwaardige kwaliteit en Active Vision is in staat om zeer snel te schakelen.

Marketing, Koninklijke Mosa bv Maastricht

Active Vision heeft Google Tour gemaakt voor onze Mosa Flagship Stores in Maastricht, Amsterdam, Londen en Frankfurt. Een duidelijk concept, snelle actie, pragmatisch en natuurlijk een mooi resultaat. Zonder veel geregel. Een prettige samenwerking naar tevredenheid.

Sales & marketing, Kromhouthal - Amsterdam

Active Vision heeft voor ons een Google Business View gerealiseerd en 2D foto's. De samenwerking is prima verlopen. We zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van Active Vision.

Hans Visser, Het Glazen Huis - Klarenbeek

Green.DNA heeft in Active Vision een goede partner gevonden voor de fotografie van onze locaties. Zij hebben op professionele wijze voor onze locaties Het Glazen Huis & Veerkracht de bedrijfsfoto's verzorgd alsmede een Google tour en video. De foto's zijn van een uitstekende kwaliteit en de samenwerking is zeer prettig en flexibel.

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2019   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten