U bent hier: Home  »  Social video

Social video

Tot voor kort waren afbeeldingen het meest succesvol op Facebook. De afbeeldingen hadden hun hoogtepunt nog niet bereikt, of de Facebook-gebruikers lieten hun oog op een ander medium vallen: de social video's. Dit laagdrempelige en relatief goedkope marketinginstrument is in de 21e eeuw niet meer weg te denken.

Korte video's voor social media

Social video uitgelegd in een notendop: Social Media + Online Video + Marketing = Social Video

Marketing

Het belangrijkste aspect van een social video is het korte, maar krachtige verhaal dat u wilt vertellen. Zet daarom de boodschap die u wilt overbrengen op de eerste plaats. De doelgroep moet zich in de eerste seconden aangetrokken en aangesproken voelen. De video moet de kijker inspireren, ontroeren, motiveren of aan het lachen maken. Wees kritisch en vraag uzelf af bij het kijken van uw video: is mijn video like-able of share-able?

Goed om te weten: Gemiddeld bereikt een Facebook post van uw merk slechts één procent van uw fans. Natuurlijk kunt u hier iets tegen doen: adverteren. 

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2019   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten