U bent hier: Home  »  Stop motion

Stop motion

Deze filmtechniek, ook wel stop-frameanimatie genoemd, is geschikt om bijzondere video’s te creëren. Deze video’s zijn gebaseerd op vele foto’s die kort achter elkaar worden weergegeven waardoor een film ontstaat. Het verschil tussen een stop-motion en een timelapse zit ‘m in de timing. Bij een timelapse is het doel om een langere periode in enkele seconden af te beelden. Bij een stop-motion is het de bedoeling dat bewegingen worden vastgelegd zonder dat de handeling of verlegging zichtbaar is. Deze techniek is een echte aanrader voor uw bedrijf wanneer u zichzelf wilt onderscheiden en origineel uit de hoek wilt komen. Wij helpen u bij het bedenken van een creatieve, opvallende en relevante stop-motion.

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2022   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten