U bent hier: Home  »  Timelapse

Timelapse

Met een timelapse onderscheid u zich zonder enige twijfel. Een timelapse is een filmtechniek waarbij de video wordt opgebouwd uit honderden foto’s. Eigenlijk zijn alle video’s opgebouwd uit foto’s, maar wat een timelapse bijzonder maakt is dat de foto’s met een bepaalde interval worden gemaakt en worden afgespeeld. Hierdoor wordt een versneld effect gecreëerd. Met andere woorden: de video wordt versneld afgespeeld waardoor een scene van 20 minuten in slechts tien seconden wordt weergegeven. Een handige en leuke techniek om de bereiding van bijvoorbeeld eten, zonsopgang, of op- en aanrijden van bezoekers in beeld te brengen.


Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2019   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten