U bent hier: Home  »  Vacature Video

Haal betere kandidaten binnen met een aantrekkelijke vacature video

Kandidaten maken op een professionele manier kennis met uw bedrijf. Een vacature video wordt 40% vaker bekeken dan een advertentietekst. Een vacature video wordt beter onthouden en daardoor op een later tijdstip vaker genoemd in informele gesprekken.

Een vacature video wordt beter onthouden en daardoor op een later tijdstip vaker genoemd in informele gesprekken.

Kandidaten maken op een professionele manier kennis met uw bedrijf. Door het gewenste imago in de vacature video te tonen, genereert u automatisch de beoogde kandidatengroep. Wij helpen u d.m.v. een verkorte GAP analyse, en zetten de gewenste imago elementen om in bijpassende videobeelden.

Een vacature video wordt 60% vaker gedeeld op social media en zorgt daardoor voor een betere conversie.

Met een vacature video creëert u een innovatief, trendy en professioneel imago. Dit zijn voor een kandidaat belangrijke triggers om voor uw bedrijf te willen werken. Daarnaast bespaart u veel tijd door het voorkomen van gesprekken met kandidaten die een ander beeld bij uw bedrijf of functie hadden. 

Met onze kennis en ervaring zetten we de voordelen om in het juiste beeld.

Bekijk meer informatie op onze: 

Vacature Video Website

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2019   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten