U bent hier: Home  »  LP Video website

Welke 5 video’s heeft u nodig op uw website?

U wilt de bezoekers op uw website graag verrassen met een verleidelijke en overtuigende video, zodat uw online bezoekers vaker besluiten bij ú een aankoop te doen en zodat zij sneller via uw website contact opnemen met u voor een bestelling of offerte. Maar welke video past het beste op uw website?

Homepage headervideo
Ieder bedrijf is gebaat met een bedrijfsvideo op de website. Dat kan een ultra korte introductievideo zijn met enkele sfeerbeelden van het bedrijf. Bekijk hier een voorbeeld van een headervideo op de homepage van onze opdrachtgever restaurant Annies.

Bedrijfsvideo
Daarnaast is het ook aan te raden om een meer klassieke bedrijfsvideo te produceren die uitlegt wat u doet en wat u kunt betekenen voor uw klant. Zoals de video op de website van TKT Pro.

Video testimonial
Het is absoluut raadzaam om video testimonials op uw website te plaatsen als u de kans heeft. Als u een zeer tevreden klant heeft, zal hij of zij dat mogelijk ook willen verkondigen in een video. In de video komt naar voren welke oplossing u heeft geboden aan uw klant, wat uw sterke punten zijn en welke resultaten uw product of dienstverlening opleverde. Kijk voor een voorbeeld naar de video testimonial op de website van Curatec.

Uitlegvideo of explainer
Verder is het ook zeer nuttig om een aantal video’s te produceren waarin je specifieke uitleg geeft over je producten en/of diensten. Een uitlegvideo kan zelfs alleen uit bewegend beeld bestaan, zonder gesproken tekst of voice-over. Kijk maar eens naar de video van Sint Maartenskliniek voor een uitlegvideo.

Sales video
Een goede sales video kan uw omzet flink verhogen. Waarom zouden klanten bij u moeten kopen, wat kunt u voor hen betekenen? Zorg steeds voor een duidelijke call to action aan het einde van de video. Inspiratie? Hier kunt u de sales video op de website van CuraTec Almere zien.

Achter-de-schermen-video
Een achter-de-schermen-video op uw website geeft het bedrijf een menselijke gelaat, niet alles moet te serieus aangepakt worden. Video kan best wat informeel zijn om te laten zien hoe de sfeer in uw bedrijf is, hoe jullie werken, hoe het bedrijf eruitziet, op welke manier jullie klanten helpen, hoe het productieproces eruitziet of wat jullie specialisaties zijn.

Wilt u de bezoekers van uw website overtuigen bij u te kopen?

 

                                                                            

√ Creativiteit, kennis en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening.

√ Wij inspireren, denken mee en komen met oplossingen voor uw online en offline media.

√ Veel mogelijkheden voor een betaalbare video- en fotoproductie.

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten