U bent hier: Home  »  LP videoproductie arnhem

Zoekt u een specialist in creatieve videoproductie?
Een online bedrijfsvideo geeft u het grote voordeel dat u uw oplossingen op een persoonlijke manier kunt tonen. Uw online bezoekers zien meteen in de praktijk of uw product of dienst voor hen geschikt is. En als dat zo is, zullen ze waarschijnlijk al kijkende naar uw video het besluit nemen om bij u te kopen.

Geen zorgen over videoproductie!
Overweegt u de videoproductie van uw bedrijfsvideo uit te besteden aan een videoproductiebedrijf in de omgeving van Arnhem? Wij adviseren u over de inzet van visuele communicatiemiddelen en produceren krachtige video’s die speciaal gericht zijn op de korte aandachtsspanne van uw online bezoekers.

Het videoproductieproces
Wij zorgen voor de videoproductie van begin tot eind. Het schrijven van een krachtig scenario
is een zeer belangrijk onderdeel van het videoproductieproces. Wij schrijven een origineel scenario in 5 stappen:

Stap 1: Premisse
Een premisse is de eerste fase in de ontwikkeling van een scenario voor een video. Elk verhaal begint met een origineel idee waarmee u uw boodschap krachtig kunt overbrengen aan uw doelgroep. Een duidelijke formulering van dit idee zorgt voor een goede basis voor het verdere schrijfproces van het scenario.

Stap 2: Synopsis
Een synopsis is de samenvatting van het verhaal zodat u een globaal beeld krijgt van de bedrijfsfilm. We geven invulling aan: wie, waar, wanneer, wat en waarom.

Stap 3: Storyline
Een storyline is de verhaallijn van een film. Het is een korte, stapsgewijze, chronologische opsomming van de inhoud van het verhaal (scenario).

Stap 4: Treatment
Een treatment is een uitvoerige en gedetailleerde beschrijving van de inhoud en het verloop van uw film. Een treatment wordt steeds in proza geschreven, zonder dialogen en in de tegenwoordige tijd. We noemen dit ook wel de scenische synopsis.

Stap 5: Scenario
Een scenario is een chronologische beschrijving (het draaiboek) van een bepaalde gebeurtenis (of reeks gebeurtenissen) die plaatsvindt in uw bedrijfsfilm.

Het videoproductieproces vraagt een minimale inspanning van u:

  • U reageert op de synopsis, de storyline en het scenario.
  • U vraagt enkele werknemers om hun medewerking.

Wij regelen de rest! Want dan… is het tijd om te filmen! Voor een bedrijfsfilm van 1 minuut filmen we een paar uur op locatie in Arnhem of elders.

Lipro Plastics over de videoproductie:

‘We hebben vele enthousiaste reacties gekregen op onze bedrijfsfilm. De samenwerking verliep prettig en het is handig dat dit videoproductiebedrijf gevestigd is vlakbij Arnhem.
Bekijk hier de video van Lipro Plastics.

Meer klanten aantrekken met een bedrijfsvideo? Vanaf € 499,- heeft u een krachtige video van 1 minuut!

We hebben al voor diverse bedrijven in de omgeving van Arnhem de videoproductie verzorgt. Bent u op zoek naar een creatief videoproductiebedrijf in de omgeving van Arnhem? Neem dan nu contact op met Active Vision voor het maken van een afspraak. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.                                                                        

√ Creativiteit, kennis en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening.

√ Wij inspireren, denken mee en komen met oplossingen voor uw online en offline media.

√ Veel mogelijkheden voor een betaalbare video- en fotoproductie.

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten