U bent hier: Home  »  LP waarom-online-video-campagn

Waarom is een online-videocampagne zinvol?

In een online-videocampagne gaat u video gebruiken in uw marketingcampagne om uw bedrijf, product of dienst te promoten. Een online-videocampagne heeft tal van voordelen. Eén daarvan is dat u met één video verschillende kanalen kunt benutten: van e-mailcampagnes, YouTube en social media tot het creëren van specifieke webpagina’s of sites.

Online videocampagnes verbeteren uw vindbaarheid en zichtbaarheid
Verschillende studies hebben aangetoond dat een online-videocampagne uw positie in Google kan beïnvloeden. U krijgt hierdoor meer conversies, open rates en meer respons op uw call to action. 

De rol van video in uw online-videocampagne
Video is vaak de eerste kennismaking, nadien volgt de rest van het kennismakingsproces via andere video’s of andere media. Video dient voor veel meer dan alleen maar om een goede indruk achter te laten. In die zin past video in een volledige marketingstrategie. 

Online video is als uw etalage, als het eerste contact, als de opwarmer van alles wat zal volgen. Wij beschouwen online video graag als een rondreizende vertegenwoordiger, die relevante info verspreid en tegelijk ook aangeeft waar de kijker nog extra info kan vinden. 

Review Restaurant Annie’s:

‘We krijgen veel enthousiaste reacties op onze online video. Er worden nu meer reserveringen dan ooit geplaatst op onze website!’ Bekijk hier de video van Annies.

Ook extra klanten aantrekken met online video? Vanaf € 499,- verhoogt u uw online conversie met een krachtige online video van 1 minuut!

 
Zet uw bezoeker aan tot actie in uw online videocampagne

Essentieel aan het werken met online video is dat de kijker herhaaldelijk in uw videocampagne uitgenodigd wordt om een bepaalde handeling te ondernemen. Hoe aantrekkelijker en duidelijker de call to action is in de online video, hoe meer kans er is dat de kijker effectief een volgende stap zal ondernemen. U mag best heel erg gebiedend zijn in uw online-videocampagne. Hoe duidelijker en eenvoudiger, hoe beter. 

Dat kan bijvoorbeeld zijn: 

  • ‘Ga naar deze pagina.’
  • ‘Download nu deze gratis whitepaper.’
  • ‘Klik hier voor dit scherpe aanbod!’
  • ‘Vraag het nu aan!’
  • ‘Bel meteen!’
  • ‘Doe het nu!’


Bent u op zoek naar advies op maat?
Dan geven wij u vrijblijvend advies over hoe úw online-videocampagne eruit zou kunnen zien.

√ Creativiteit, kennis en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening.
√ Wij inspireren, denken mee en komen met oplossingen voor uw online en offline media.
√ Veel mogelijkheden voor een betaalbare video- en fotoproductie.

 

Heeft u interesse in één van onze services en/of producten en wilt u graag hierover contact?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over welke service bij u het beste past en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Via onze site kunt u gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen en wij zullen dan op basis van uw wensen en eisen een compleet vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u maken. Via onderstaande button kunt u direct via de site een offerteaanvraag plaatsen, of gebruik onderstaande gegevens om direct een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met u mee. Vooral over hoe u zich zo succesvol mogelijk visueel online kan presenteren. Maak daarom een vrijblijvende afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden.
Afspraak maken

Active Vision

Vendelier 61 3905 PD Veenendaal Gelderland, Nederland
U kunt ons bereiken op: 06-83947404
Stuur uw mails naar: info@active-vision.nl

Active Vision werkt samen met meerdere experts ieder met een ruime ervaring in het internet. Het gezamenlijk doel is ontstaan vanuit een combinatie van marketing, techniek en visuele vormgeving. Deze belangrijke pijlers combineren wij om uw website op dit vlak optimaal te laten presteren.

Naar boven
Copyright Active Vision 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Sitemap
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
06-83947404
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten